NEGOLETGO – TEMPAT MENJANA PENDAPATAN

 NEGOLETGO – TEMPAT MENJANA PENDAPATAN

NegoLetGo merupakan sebuah kilang yang mencetak baju dan cenderamata yang beroperasi di Kota Kinabalu, Sabah. Ianya ditubuhkan pada tahun 2017 dibawah perusahaan Thinkervault. Terdahulu ia dikenali sebagai Borneo Online Shop dan pada tahun 2020 ia telah diubah menjadi NegoLetgo yang khususnya mencetak T-shirt Custom dan juga sebagai pengedar rasmi kepada T-shirt Kupi-Kupi GO. Baju nama yang dibuat oleh NegoLetGo bukan sahaja untuk dipakai sendiri tetapi juga sangat sesuai untuk pemberian hadiah kepada seseorang. Terdapat beberapa koleksi nama yang ada di laman website NegoLetGo iaitu Bunga, Comel, Cool, Hitam Putih dan sebagainya. NegoLetGo juga memberikan perkhidmatan mencetak design sendiri mengikut kreativiti anda.

Sekarang NegoLetGo ada membuat promosi baju nama DIY Christmas dengan membeli sehelai baju harganya hanya RM28 dan jika pembelian melebihi 2 helai ke atas harga bagi setiap baju hanyalah RM25.

NegoLetGo juga bakal melancarkan Affiliate Marketing di masa akan datang yang memberi peluang kepada orang ramai untuk menjana pendapatan sampingan dengan mempromosikan produk NegoLetGo.

Antara produk yang mereka buat masa ini adalah :

  1. Baju tshirt rasmi Kupi Kupi GO
  2. Baju Nama (Koleksi Bunga, Koleksi Comel, Koleksi Cool, Koleksi Hitam Putih)

Akan lebih banyak lagi produk ditambah pada masa hadapan.

Laman Web Negoletgo.

Mari kita kenal lebih dalam lagi dengan NegoLetGo melalui laman sosial dan web mereka :

WEB – https://www.negoletgo.com/

FACEBOOK – https://www.facebook.com/negoletgox

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/negoletgox/

WHATAPPS – http://wa.me/60132940292

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *