Pengumuman – Page Komuniti Untuk Komuniti

 Pengumuman – Page Komuniti Untuk Komuniti

Sebuah platform komuniti, direka oleh komuniti untuk komuniti!

Creators.my adalah sebuah platform dimana kita berkongsi pelbagai berita tentang creators, di saat permulaan platform ini kita akan fokus kepada creators creators di Sabah, yang kemudian akan meliputi berita creators dari seluruh Malaysia. Dari berita creators kesayangan anda sehinggalah mereka yang baru mencuba bekarya secara online.

Tapi! walaupun fokus kepada creators, page ini tidak terhad untuk creators sahaja! platform ini juga terbuka untuk memperkenalkan mereka di luar sana yang menggunakan platform online samaada untuk berniaga, bekarya, mengajar dan sebagainya!

Kami juga akan berkongsi pelbagai tips dan trick yang anda perlu tahu untuk memulakan perjalanan anda sebagai seorang creator! Dari memilih produk anda, cara menggunakan platform social media, bagaimana anda boleh menjana pendapatan dan pelbagai lagi tips yang menarik.

Tidak terhad melaporkan berita tentang creator kesayangan anda, creators.my juga menyediakan laman forum untuk ahli berinteraksi diantara satu sama lain, bertukar pendapat, berbincang dan sebagainya! pastikan ada daftar menjadi ahli forum di sini! Di sini kami akan menambah page page rasmi creators untuk anda berinteraksi dengan mereka.

Akan lebih banyak lagi konten yang menarik pada masa hadapan.

Related post